We Move Veiling

Nieuw bij We Move: VEILINGEN
Om de zoveel tijd zal er een veiling online komen waar iedereen op kan bieden. 
De veilingen bestaan uit onderwerpen/ diensten van teamleden van Roparun Team We Move 177. Uiteraard gaan alle opbrengsten naar de stichting Roparun.

Op dit moment kan je bieden op het volgende item:

Staat een professionele bedrijfsvideo al langer op jouw verlanglijstje? Nu is de periode waarin je wensen in vervulling kunnen gaan. We Move biedt een veiling aan  voor een bedrijfsvideo van 2 minuten (t.w.v. 750 euro), inclusief een dag filmen en edit van de gehele video in de bedrijfstijl.

Wat zijn de voordelen van een goede bedrijfsfilm?
Een bedrijfsfilm is onderdeel van je marketing en “marketing” is altijd een investering voordat je er de vruchten van plukt.
Maar uiteindelijk levert een bedrijfsfilm je ook allerlei indirecte voordelen op, die zeker van waarde zijn voor je bedrijfsgroei.
We noemen er 4:
– Een professionele uitstraling en merkbeleving
– Persoonlijke kennismaking
– Een sterke relatie tussen collega’s, klanten en partners
– Meer naamsbekendheid

Wil jij kans maken op een bedrijfsvideo? Stuur dan je bod door voor vrijdag 29 april naar onderstaand whatsapp nummer. Vermeld daarin wie je bent, voor welke organisatie je werkt en vooral welk bod je uitbrengt. Maandag 2 mei maken we de winnaar bekend. De opname periode zal in overleg gaan met de hoogste bieder.

De bedrijfsvideo zal worden gemaakt door DEJONG Total AV Solutions uit Giessenburg.

Hoogste bod:

Biedingen:

€0,00

0

Veiling sluit over:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Tijd tot de start van Roparun 2022

Days
Hours
Minutes
Seconds

Volg Ons Op Social Media