Roparun Team We Move 177

Wie zijn wij? We Move team 177! De afgelopen dertien jaar heeft het We Move Team zich goed op de kaart gezet. We hebben samen mooie herinneringen gemaakt, er zijn vriendschappen ontstaan, we zijn met het team 10 keer van Parijs naar Rotterdam gelopen maar bovenal hebben we de afgelopen jaren heel veel geld mogen ophalen voor de Roparun. Dit goede doel is ook wat ons steeds weer verbindt en waar we het elk jaar weer voor doen!

Afgelopen Pinksteren (2022) hebben we met ons (deels) nieuwe team de Nederlandse editie gelopen. Dit keer was het drie dagen en minder kilometers dan normaal. Maar voor de nieuwkomers was dit een mooie gelegenheid voor een eerste kennismaking met alles wat erbij komt kijken. En dat is veel! Een Roparun is zoveel meer dan fietsen en lopen. Er zijn chauffeurs, masseurs, navigators, koks en een teamcaptain die het hele weekend zorgt dat alles op rolletjes loopt. Al met al een flinke organisatie, maar wat hebben we enorm genoten met elkaar ondanks alle wind en regen 😊.

En nu kijken we vooruit naar het Pinksterweekend van 2023. Wij hopen dan met ons team te kunnen vertrekken. Wij zijn volop in de voorbereiding met nieuwe en bestaande acties. Van kerststukjes tot chocolade verkoop en van een bingo tot een sponsorloop. En uiteraard alweer in training om weer fit aan de start te staan.

Via deze website en social media houden wij jullie op de hoogte van al onze acties. Neem gerust een kijkje!

Ons Team

Bas Jonas

Teamcaptain

Evelien vd Burgh

Chauffeur

Raymond Lammeree

Fietser

Marja Haringa

Loper

Rayen Ghisaioobe

Fietser

Mirjam Lefèvere

Catering

Cristy Smaal

Fietser

Ron Westerhout

Loper

Renate Leeuwenstein

Loper

Marijn Goud

Loper

Ton Smaal

Chauffeur & Sponsoring

Monique Jansen

Bus baas

Sandra Trompetter

Fietser

Monique Steenhoek

Loper

Henriette de Bruin

Loper

Leontine Vergeer

Bus Baas

Rob Velthuyzen

Fietser

Peter de Zeeuw

Loper

Dirk Jan Vd Burgh

Loper

Roparun Team 177 We Move

Bestuur Vereniging

Penningmeester: Ton Smaal & Peter de Zeeuw

Secretaris: Eveliene Rooimans

Commissie sponsor en logistiek: Ton Smaal

Commissie lopers/ fietsers: Bas Jonas

Teamcaptain: Bas Jonas

Doel/ Missie

De vereniging Roparun Team 177 We Move heeft ten doel:

Plezier hebben met elkaar, veel fun en saamhorigheid een team vormen en dit plezier omzetten in opbrengsten voor het goed doel. Door te staan voor elkaar en er ook kunnen zijn voor onze zieke medemens die ons nodig heeft. We hebben allemaal wel iemand in onze familie en vriendenkring die kanker heeft gehad of er aan is bezweken. Dit is wat ons verbindt en zo doen we iets terug voor de mensen die dat zelf niet kunnen.

Missie van Roparun Team 177 We Move:

Zoveel mogelijk geld genereren om de Stichting Roparun te ondersteunen in hun missie; De combinatie van het goede doel en de sportieve prestatie als één team zijn voor ons bepalend om deel te nemen aan de Roparun.

Tijd tot de start van Roparun 2023

Days
Hours
Minutes
Seconds