De Race Tegen De Klok is een uitdagende afvalrace bestaande uit rondjes van 6,7 km door de prachtige Dordtse Biesbosch. Klokslag elk uur start er een nieuwe ronde. Wie lopen de meeste rondes en houden het het langste vol? Wie wint de ‘Race Tegen De Klok’?

VOOR WIE? Ongeacht je leeftijd, geslacht, conditie, doelstelling of ervaring, ben je van harte welkom om deel te nemen! We starten om 05.00 uur in de morgen en klokslag elk uur start je een nieuwe ronde … tot je niet meer kan. De snelheid maakt dus niet uit en ook het aantal rondes dat je loopt bepaal jij zelf. Dit is dus een run die geschikt is voor iedereen, zolang je maar 6,7 km loopt in een uur. Vanzelfsprekend kan je stellen, dat hoe sneller je loopt, hoe meer rust je hebt. Je kan natuurlijk ook afspreken om één of twee rondjes met iemand mee te lopen! Zo komen we allemaal in beweging!

WANNEER? Zondag 17 maart 2024, start om 05:00 uur en de Race Tegen De Klok eindigt als de laatste loper stopt. Ook is dit een perfecte training 4 weken voor de Marathon van Rotterdam!

START & FINISH? Wielerclub de Mol | Vogelaarsweg 6 | 3313 LL | Dordrecht

KOSTEN? € 42,19 De opbrengst gaat naar de Roparun, ga de uitdaging aan, steun het goede doel en schrijf je in!

Dit event is door Roparun Team We Move 177 opgezet en de opbrengsten gaan naar de Roparun. Samen hebben we zo een fantastisch event en dragen we bij aan een goed doel (in totaal hebben we de vorige editie van de Roparun als team meer dan € 27.000,- opgehaald).

Meer weten over de Roparun? Klik hier.

Alvast veel plezier gewenst!

F.A.Q.

 

Zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig? De sanitaire voorzieningen zijn te vinden op het start en finish terrein bij de Mol.

Is er kleed- en douchgelegenheid? Bij het start en finish terrein kan er gebruik worden gemaakt van de douche- en kleedgelegenheden van de Mol.

Kan ik wat te eten en drinken kopen tijdens het evenement? Jazeker in de kantine van de Mol zijn verschillende dranken en versnaperingen tegen eigen kosten aanwezig.

Wanneer krijg ik mijn startnummer binnen? Er zal tijdens dit evenement geen gebruik worden gemaakt van startnummers. Voordat ieder uur begint en na terugkomst van de 6.7km meld je je bij de jurytafel, hier zal genoteerd worden op hoeveel uur je zit.

Waar kan ik op zondag 17 maart mijn auto parkeren? Rond het start en finish terrein is voldoende parkeerruimte, volg de instructies van de parkeerwachters.

Kan ik mijn bagage ergens veilig achterlaten? Als deelnemer van de Race Tegen De Klok bieden wij je de gelegenheid om je bagage achter te laten bij ons bagage afgiftepunt in de kantine van de Mol. Let op: laat geen waardevolle spullen onbeheerd achter. De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.

Wat gebeurt er met gevonden voorwerpen? Alle gevonden voorwerpen die bij ons binnenkomen, worden verzameld op 1 punt. Na het evenement kun je contact opnemen via het contactformulier van deze website.

Kan ik met het openbaar vervoer naar het evenement komen? Jazeker alleen dan wel alleen voor de terugreis, want om 05:00 rijden er nog geen treinen. Station Sliedrecht Baanhoek ligt op 1.5km lopen van het start en finish terrein.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat moet ik doen? Indien je geen antwoord kunt vinden op jouw vraag, neem dan contact met ons op via het contactformulier van deze website.