We Move Veiling

Nieuw bij We Move: VEILINGEN
Met enige regelmaat zal er een veiling online komen waar iedereen op kan bieden. De veilingen zullen heel divers zijn, dus laat je verrassen! Het kan gaan om een bijzonder product of object, maar het kan ook een dienst zijn. Uiteraard gaan alle opbrengsten naar de stichting Roparun.

Op dit moment kan je bieden op het volgende item:

2 uur interieuradvies aan huis aangeboden door NR12.NL
Stuur je bod door naar het volgende telefoonnummer: 06 13 14 62 24

NR12 CREËERT EEN INTERIEUR MET STIJL

Deskundige hulp bij het maken van keuzes. Zo kun je mijn vak ook omschrijven. Want waar begin je als je het interieur wilt aanpassen? Hoe kun je meer een eenheid van de styling maken? Hoe kunnen we de bekleding van de wanden, vloeren en ramen goed op elkaar aan laten sluiten zodat het past bij jouw smaak? Met welke interieurdetails kun je helemaal jouw sfeerbeeld geven. Of wil je het bedrijfspand meer uitstraling geven die bij de onderneming past? Of zoek je hulp bij de styling van de winkel?

Bij dit soort vragen kan ik je helpen met heldere antwoorden. NR12 Alles met Stijl staat voor creativiteit en kwaliteit, voor advies aan huis, interieurplan, styling & verkoop en zakelijk advies. Het begeleiden van het project is een van de nieuwe ontwikkelingen binnen NR12. Het volledig ontzorgen en het zetten van de juiste personen op de juiste plaats om een verbouwing tot een fantastisch eindresultaat te brengen. Omdat niemand hetzelfde is, is alles op maat en in samenspraak met jou. Met passie voor het vak en ook voor detail ga ruk voor je aan de slag.

Ik ben nu al nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan doen.

Marja

Interieuradvies en ontwerp slaapkamer/walk-in closet in Rhoon - Voor en na

Interieuradvies en ontwerp voor mijn klant in Rhoon - Voor (na foto’s zijn er nog niet)

Bar/man Gave - Voor en Na

06 13 14 62 24

Hoogste bod:

Biedingen:

€50

4

Veiling sluit over:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Tijd tot de start van Roparun 2023

Days
Hours
Minutes
Seconds

Volg Ons Op Social Media